Over ons

Vaarschool Noord Nederland is ontstaan uit groot plezier in varen, vaarinstructie en watersport.
U kunt een schip tot wel 15 meter huren zonder enige ervaring of vaarbewijs. Een jaarlijks toenemend aantal verhuurders adviseert u vaarervaring door een vaarinstructie van vaarschool Noord Nederland. Een van de hoofdredenen is overduidelijk veiligheid.

Vaarschool Noord Nederland gaat er voor om schades te beperken. Dat kan u uw borg besparen. Maar nog veel belangrijker is, dat het u veel leed kan besparen. Tijdens de bij ons geboekte vaarinstructie leert u degelijk varen. Uw vakantie moet toch ontspanning zijn?

Vaarinstructeur is een beroep, vaarinstructie is een vak.

Onze klanten krijgen dan ook vaarinstructies van mensen voor wie varen hun vak is. Volledige integratie van het materiaal van project “Varen doen we samen” .
Dit project gaat over samen het vaarwater gebruiken en veiligheid. Hoe kunt u rekening houden met de beroepsvaart en zij met u? Onze instructeurs wijzen u op het veilig gebruiken van het vaarwater.

Na een seizoen bij SSH vaarinstructies te hebben gevaren, werd vaarschool Noord Nederland in de haven gelegd. Met frisse eigen ideeën, service en aantoonbaar bekwame instructeurs. Vaarschool Noord Nederland biedt vaarinstructie op motor- en zeilschepen aan de recreatieve schipper die terecht hoge eisen stelt aan kwaliteit. Ons team vaarinstructeurs bestaat uit deskundige schippers/docenten met aansluitende kwalificaties en vaarbewijzen.

Wij doen wat werkt!